A nagy országos érdeklődésre tekintettel dr. Sarungi Emőke tréner az ország minden részéről várja a jelentkezőket 2020. január 29-február 1. között. Az őszi budapesti képzésre minden hely betelt, a szegedi képzésnek helyszínt adó szegedi Ferences kolostorban kulturált és kedvező árú szálláslehetőséggel és étkezési lehetőséggel is várjuk mindazokat, akik segíteni szeretnének gyászoló embertársainkon.

A Specialisták a képzés során önmagukon is elvégzik a Gyászfeldolgozás Módszer programját, és a hétköznapokból történő kiszakadás segíti az elmélyülést a képzés ideje alatt. A 4 napos tréning folyamatos jelenlétet igényel, és a tréning csoportjának tagjai a tapasztaltok szerint új barátságokat, szakmai kapcsolatokat építenek ki, melyekkel akár az ország egész terültén tudják egymást segíteni.

A képzésről bővebben ITT olvashat, érdeklődése esetén kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal a Kapcsolatok menüpontban a Specialista képzések tárgy megjelölésével vagy emailben az iroda@gyaszfeldolgozasmodszer.hu email címen.

Szeretettel várjuk!