Calendar

szept
18
hét
8 hetes Gyászfeldolgozás Módszere Támogató Program indul Debrecenben
szept 18 @ 16:30 du. – nov 6 @ 18:30 du.
Életünk veszteségei a gyász természetes és normális folyamatát indítják el bennünk. A probléma az, hogy nincsenek megfelelő eszközeink a gyász okozta bennünk kavargó ellentétes érzések hatékony kezelésére. Mert azt megtanultuk, hogyan szerezzünk meg valamit, de azt nem, mit tegyünk, ha elveszítjük azt.
A feldolgozatlan gyászt mindig az okozza, hogy visszatekintve az adott kapcsolatra azt kívánjuk, bárcsak valamit máshogy, többet, jobban tettünk vagy ne tettünk, mondtunk vagy ne mondtunk volna. Ugyanakkor szól a kapcsolatra vonatkozó beteljesületlen vágyakról és reményekről is. A feldolgozatlan gyász egymásra rakódik, korlátozza a mindennapi életünket, és egy életre szólóan megakadályozhatja a boldog élet lehetőségét.
A Gyászfeldolgozás Módszer® olyan kutatások által igazoltan hatékony cselekvésprogram, mely sok százezer gyászolónak segített már jelentős érzelmi vesztesége okozta fájdalma, elszigeteltsége, magánya feloldásában és az életbe való visszatérésében.
A Gyászfeldolgozás Módszer® Támogató Program elérhető csoportos és egyéni formában is.
A Gyászfeldolgozás Módszer® segít:
– haláleset
– válás
– szakítás
– munkahelyváltás/nyugdíjba vonulás
– költözés
– vetélés, szülés körüli halál
– bizalomvesztés
– érettségi/diplomaosztó
– gyermekek kirepülése
– váratlan tragédiák
– meglévő kapcsolataink bármilyen változása nyomán megélt gyász
– háziállat elvesztése
– hit megrendülése, elvesztése stb. esetén
A csoport tagjai biztonságos környezetben ítélkezés, kritika, elemzés és a veszteségeik összehasonlítása nélkül dolgoznak együtt veszteségeik feldolgozásán. A Gyászfeldolgozás Módszer® révén egy olyan életre szóló eszközt kapnak a kezükbe, mellyel beteljesíthetik az érzelmeiket, elköszönhetnek az életüket korlátozó érzelmi fájdalomtól, és visszakaphatják az örömteli élethez való képességüket.
A csoport létszáma minimum 4 – maximum 9 fő.
A csoport alkalmai:
A csoport tagjai Hétfő esténként találkoznak 8 héten át Debrecenben.
Első alkalom: 2023. Szeptember 18. 16:30-18:30
Záró alkalom: 2023. November 9. 16:30-18:30
Jelentkezés:
A csoporton való részvételhez egy előzetes rövid konzultáció szükséges, melyre kérem a leendő résztvevőket, hogy e-mailben daninebiroeva@gmail.com vagy telefonon vegyék fel velem a kapcsolatot tel: 06-30/155-6001.
A csoporttal kapcsolatos további szükséges információkat az előzetes konzultáció során beszéljük meg.
Daniné Biró Éva
Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista
ref. kórházlelkész, mentálhigiénés szakember
E-mail: daninebiroeva@gmail.com
Tel.: 06/30-155-6001
szept
21
csü
8 hetes Gyászfeldolgozás Módszer® Támogató Csoport indul Budapesten szeptemberben
szept 21 @ 18:30 du. – nov 9 @ 20:30 du.

Ha ezt olvasod, akkor valószínűleg össze van törve a szíved. Lehet, hogy egy haláleset, egy válás, szakítás, a munkahelyed elvesztése vagy a tested megváltozása okozza a negatív érzéseket. Bármi is legyen a helyzet, a gyász egy természetes reakció az életünkben bekövetkező veszteségekre. A probléma csak az, hogy sokszor nem tudjuk, hogy hogyan éljük meg ezeket az erős, gyakran egymásnak is ellentmondó érzéseket, amelyek a veszteséget kísérik, és hogyan dolgozzuk fel őket. Mert azt megtanultuk, hogy hogyan szerezzünk meg dolgokat, de azt nem, hogy mit tegyünk, ha elveszítjük őket.

A Gyászfeldolgozás Módszer egy több évtizedes gyászolókkal folytatott munka során kikristályosodott cselekvésprogram, ami segít abban, hogy felismerjük, megéljük és feldolgozzuk a veszteséghez kapcsolódó negatív érzéseket. Segít, hogy túllépjünk a magány és elszigeteltség állapotán, és visszanyerjük az öröm megélésére való képességünket. A Módszer az USA-ból indult az 1970-es évek végén, Magyarországon 2011 óta érhető el. A Módszer egy lépésekből álló program, amely a Gyógyulás a gyászból c. könyvön alapul.

A Gyászfeldolgozás Módszer® Támogató Program elérhető csoportos és egyéni formában is. A program alapvetése, hogy minden gyász egyedi, ezért a programban résztvevők és a segítő egyaránt vállalják, hogy nem ítélkeznek egymás felett, nem kritizálják, nem elemzik az elhangzottakat, nem hasonlítják össze veszteségeiket. Mindemellett titoktartást és érzelmi őszinteséget vállalnak. Ez utóbbi azonban nem jelenti, hogy el kellene mondani olyat, amit nem szeretnénk megosztani másokkal.

A találkozások során a közösen létrehozott biztonságos “térben” megvizsgáljuk, hogy milyen hiedelmek és téves viselkedési minták nehezítik jelenleg a negatív érzésekkel való szembenézést, ezután áttekintjük, milyen veszteségek értek minket az életben, majd mindenki kiválasztja azt a veszteséget, amiről úgy érzi, hogy jelenleg a legnegatívabban befolyásolja az életét, és ezen a kapcsolaton dolgozva megtanuljuk, hogy mit jelent a feldolgozatlan érzelmek beteljesítése. Mindezzel nem csak egy kapcsolatunkhoz kötödő érzéseinket dolgozzuk fel, hanem egy olyan eszközt kapunk, amely segítségünkre lesz minden veszteségünk megélésében és feldolgozásában.

A résztvevők a csoportban egy állandó partnerrel párban dolgoznak, majd egymással is megoszthatják az adott feladattal kapcsolatos megéléseiket. A csoporthoz a második alkalomig lehet csatlakozni, a második alkalomtól zárttá válik. A részvétel elköteleződést jelent arra nézve, hogy az összes alkalmon részt veszel, hiányozni max. egyszer lehet a nyolc hét alatt.

A résztvevők száma max. 8 fő.

A csoport 2023. szeptember 21-én, csütörtökön indul és nyolc héten át, november 9-ig tart. A találkozók csütörtökönként 18:30-20:30-ig lesznek.

Időpontok: 2023. 09. 21., 2023. 09. 28., 2023. 10. 05., 2023. 10. 12., 2023. 10. 19., 2023. 10. 26., 2023. 11. 02., 2023. 11. 09.

Helyszín: a Széna tér közelében, a Kis Rókus utcában lesznek a találkozók

Részvételi díj:
Az ajánlott részvételi díj 15,000 Ft / alkalom. Mivel nem szeretném, hogy bárki anyagi okok miatt kimaradjon a programból, kedvezményes részvétel minden további indoklás nélkül igénybe vehető. A kedvezményes részvételi díj ajánlott összege 10,000 Ft alkalmanként.

Rólam bővebben itt olvashatsz »»

Jelentkezés:
Gentischer Zsuzsa
gentischer.zsuzsa@gmail.com
06 30 2339969

A részvételt egy rövid telefonos vagy zoomon történő egyeztetés előzi meg.

szept
27
sze
8 hetes, csoportos gyász-és veszteségfeldolgozás – SZEGED
szept 27 @ 17:00 du. – 19:00 du.
A gyász egy minden embert érintő, nagy, közös tapasztalat, egy összetett reakció, amit akkor élünk át, ha elveszítünk valamit vagy valaki számunkra fontosat.
A feldolgozatlan gyászt majdnem mindig az okozza, hogy azt kívánjuk bárcsak valamit másképpen, többet vagy jobban tehettünk vagy mondhattunk volna.., továbbá egy kapcsolat során meg nem valósult reményekről, álmokról és várakozásokról is szól.
El kell fogadnunk, hogy rendben van, ha időnként nem vagyunk erősek, és segítséget kell kérnünk.., amihez nem vagyunk hozzászokva.
A halálesetek és más veszteségek feldolgozatlan gyásza egymásra rakódva akadályozza meg a jelen megélését.
A CSELEKVÉSPROGRAM segít a gyász- és veszteségfeldolgozásban.
Az idén 4. alkalommal várom csoportos feldolgozás keretében jelentkezését, ha
• elhunyt hozzátartozóját gyászolja,
• ha élete bármely területén veszteséget él meg,
• ha csalódott, reményvesztett,
• ha kapcsolatait a bizalomvesztés nehezíti,
• ha le szeretné zárni életének egy szakaszát, hogy újat kezdhessen…
A Gyászfeldolgozás Módszer® elsajátítása során a csoport tagjai biztonságos környezetben, szakember vezetésével nézhetnek szembe félelmeikkel, fájdalmaikkal. Veszteségeik feldolgozásához olyan, életre szóló eszközt sajátítanak el, amelynek segítségével elbúcsúznak a fájdalomtól, a múltat szép emlékekké formálják azért, hogy a jelent a maga teljességében élhessék meg.
A 8 hét alatt támogatom a veszteséget megélő csoporttagokat, amely során mindvégig a Gyászfeldolgozás Módszer®-ét alkalmazzuk, amely nem terápia.
A csoport támogató hatása az egyik legerősebb gyógyító erő. Sokan azt gondolják, hogy ilyenkor csak felerősödik a szomorúság, de éppen ellenkezőleg, a sorstársak között enyhül a fájdalom. A csoportban kialakuló bizalom, együttérzés, megértés légkörében nyíltan lehet beszélni az érzelmekről, az új élethelyzet nehézségeiről és mintákat lehet kapni arra nézve, hogyan lehet megküzdeni a gyász fájdalmával.
A Gyászfeldolgozás Módszer® egy jól bevált cselekvésprogram azok számára, akik szeretnék
új információval megközelítve érzelmi veszteségeiket, megtanulni egy új módszert a veszteségek feldolgozására és valóban kigyógyulni a gyászból. Mi – specialisták – úgy gondoljuk, hogy minden veszteség egyéni, minden gyász egyedi, mert minden ember más és minden emberi kapcsolat egyedi.
A csoport tagjai hetente, szerdánként találkoznak, 8 alkalommal.
Az első alkalom időpontja: 2023. szeptember 27. (szerda) 17:00-19:00 óra. Az utolsó alkalom: 2023. november 08. napon lesz.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a következő mail címen tehet meg:
face.to.face.szeged@gmail.com
(vagy a tel: 30 635 6589 számon).
A regisztrációt követően visszaigazolást és további részleteket küldök meg.
dr. Szilágyi Ágnes
Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista, mediátor, coach
#gyász #csoport #feldolgozás #veszteség #cselekvésprogram #módszer #halál #válás #kisállat #bizalomvesztés #esemény #támogatás #kísérés #folyamat #tévhitek #információ #együtt #közösen #gyógyulás #érzelmek #érzés #kommunikáció #nemvagyegyedül #izoláció #magány #egyediség #tanulás #bevált #közösség #szomorúság #sorstárs #biztonság #remény
szept
29
pén
8 hetes, csoportos gyász- és veszteségfeldolgozás Szegeden
szept 29 @ 16:00 du. – 18:00 du.
A gyász egy minden embert érintő, nagy, közös tapasztalat, egy összetett reakció, amit akkor élünk át, ha elveszítünk valamit vagy valaki számunkra fontosat.
A feldolgozatlan gyászt majdnem mindig az okozza, hogy azt kívánjuk bárcsak valamit másképpen, többet vagy jobban tehettünk vagy mondhattunk volna.., továbbá egy kapcsolat során meg nem valósult reményekről, álmokról és várakozásokról is szól.
El kell fogadnunk, hogy rendben van, ha időnként nem vagyunk erősek, és segítséget kell kérnünk.., amihez nem vagyunk hozzászokva.
A halálesetek és más veszteségek feldolgozatlan gyásza egymásra rakódva akadályozza meg a jelen megélését.
A CSELEKVÉSPROGRAM segít a gyász- és veszteségfeldolgozásban.
  • Az idén 4. alkalommal várom csoportos feldolgozás keretében jelentkezését, ha
  • elhunyt hozzátartozóját gyászolja,
  • ha élete bármely területén veszteséget él meg,
  • ha csalódott, reményvesztett,
  • ha kapcsolatait a bizalomvesztés nehezíti,
  • ha le szeretné zárni életének egy szakaszát, hogy újat kezdhessen…
A Gyászfeldolgozás Módszer® elsajátítása során a csoport tagjai biztonságos környezetben, szakember vezetésével nézhetnek szembe félelmeikkel, fájdalmaikkal. Veszteségeik feldolgozásához olyan, életre szóló eszközt sajátítanak el, amelynek segítségével elbúcsúznak a fájdalomtól, a múltat szép emlékekké formálják azért, hogy a jelent a maga teljességében élhessék meg.
A 8 hét alatt támogatom a veszteséget megélő csoporttagokat, amely során mindvégig a Gyászfeldolgozás Módszer®-ét alkalmazzuk, amely nem terápia.
A csoport támogató hatása az egyik legerősebb gyógyító erő. Sokan azt gondolják, hogy ilyenkor csak felerősödik a szomorúság, de éppen ellenkezőleg, a sorstársak között enyhül a fájdalom. A csoportban kialakuló bizalom, együttérzés, megértés légkörében nyíltan lehet beszélni az érzelmekről, az új élethelyzet nehézségeiről és mintákat lehet kapni arra nézve, hogyan lehet megküzdeni a gyász fájdalmával.
A Gyászfeldolgozás Módszer® egy jól bevált cselekvésprogram azok számára, akik szeretnék
új információval megközelítve érzelmi veszteségeiket, megtanulni egy új módszert a veszteségek feldolgozására és valóban kigyógyulni a gyászból. Mi – specialisták – úgy gondoljuk, hogy minden veszteség egyéni, minden gyász egyedi, mert minden ember más és minden emberi kapcsolat egyedi.
A csoport tagjai hetente, péntekenként találkoznak, 8 alkalommal.
Az első alkalom időpontja: 2023. augusztus 18. (péntek) 16:00-18:00 óra. Az utolsó alkalom: 2023. október 06. napon lesz.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a következő mail címen tehet meg:
face.to.face.szeged@gmail.com
(vagy a tel: 30 635 6589 számon).
A regisztrációt követően visszaigazolást és további részleteket küldök meg.
dr. Szilágyi Ágnes
Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista, mediátor, coach
#gyász #csoport #feldolgozás #veszteség #cselekvésprogram #módszer #halál #válás #kisállat #bizalomvesztés #esemény #támogatás #kísérés #folyamat #tévhitek #információ #együtt #közösen #gyógyulás #érzelmek #érzés #kommunikáció #nemvagyegyedül #izoláció #magány #egyediség #tanulás #bevált #közösség #szomorúság #sorstárs #biztonság #remény
okt
2
hét
8 Hetes Gyászfeldolgozás Módszer Támogató Csoport – Topolya
okt 2 @ 18:00 du. – 20:00 du.

A feldolgozatlan veszteség életre szólóan befolyásolja a személyiséget, a veszteség okától függetlenül (például: haláleset, válás/szakítás, bizalomvesztés, magzat elvesztése, vetélés, abortusz, munkahely elvesztése, egészségi állapot tartós megváltozása, nehéz, bántalmazó kapcsolat számunkra fontos személlyel, álom, remény elvesztése stb.). Érzelmi veszteségeink feldolgozását, azaz a gyászt, csupán az idő múlása nem oldja fel, csak is azok a döntések és egyéni cselekvések, amelyeket a gyász időszaka alatt hozunk meg és teszünk önmagunkért. A 8 HetesGyászfeldolgozás Módszer® olyan önsegítő, kutatások által igazolt hatékony cselekvésprogram, amelynek elvégzése során életre szóló tudást kapunk múltbéli és elkövetkező veszteségeink feldolgozásához.

A 8 alkalmas csoportos támogató program keretein belül, érzelmileg biztonságos és szeretetteljes környezetben igyekszünk feldolgozni veszteségeinket. A csoportalkalmakra Topolyán 2023. október 2-ától hétfő esténként 18 órától kerülne sor a Topolya Község Múzeuma épületében. Minden támogató program alkalmanként kb. 1,5-2 órát venne igénybe, legfeljebb 8 fő részvételével. A jelentkezés regisztrációhoz kötött. A cselekvésprogram elkezdése előtt a résztvevők egy előzetes konzultáción vesznek részt a cselekvésprogram vezetőjével.

Helyszín: Topolya Község Múzeuma
Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 26.
Tréning kezdésének időpontja: 2023. október 2., 18 óra
Tréning lezárásának várható időpontja: 2023. november 20.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségek egyikén lehet: +381(0)24-672-110; vm4k@vm4k.org.rs, vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben!

8 Hetes Gyászfeldolgozás Módszer Támogató Csoport – Topolya
okt 2 @ 18:00 du. – 20:00 du.

A feldolgozatlan veszteség életre szólóan befolyásolja a személyiséget, a veszteség okától függetlenül (például: haláleset, válás/szakítás, bizalomvesztés, magzat elvesztése, vetélés, abortusz, munkahely elvesztése, egészségi állapot tartós megváltozása, nehéz, bántalmazó kapcsolat számunkra fontos személlyel, álom, remény elvesztése stb.). Érzelmi veszteségeink feldolgozását, azaz a gyászt, csupán az idő múlása nem oldja fel, csak is azok a döntések és egyéni cselekvések, amelyeket a gyász időszaka alatt hozunk meg és teszünk önmagunkért. A 8 HetesGyászfeldolgozás Módszer® olyan önsegítő, kutatások által igazolt hatékony cselekvésprogram, amelynek elvégzése során életre szóló tudást kapunk múltbéli és elkövetkező veszteségeink feldolgozásához.

A 8 alkalmas csoportos támogató program keretein belül, érzelmileg biztonságos és szeretetteljes környezetben igyekszünk feldolgozni veszteségeinket. A csoportalkalmakra Topolyán 2023. október 2-ától hétfő esténként 18 órától kerülne sor a Topolya Község Múzeuma épületében. Minden támogató program alkalmanként kb. 1,5-2 órát venne igénybe, legfeljebb 8 fő részvételével. A jelentkezés regisztrációhoz kötött. A cselekvésprogram elkezdése előtt a résztvevők egy előzetes konzultáción vesznek részt a cselekvésprogram vezetőjével.

Helyszín: Topolya Község Múzeuma
Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 26.
Tréning kezdésének időpontja: 2023. október 2., 18 óra
Tréning lezárásának várható időpontja: 2023. november 20.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségek egyikén lehet: +381(0)24-672-110; vm4k@vm4k.org.rs, vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben!

Gyászfeldolgozás Módszer® – Kérdések és válaszok INGYENES ÉLŐ ONLINE előadás és beszélgetés
okt 2 @ 18:30 du. – 20:00 du.
Gyászfeldolgozás Módszer® – Kérdések és válaszok
• Mi a GYÁSZFELDOLGOZÁS MÓDSZER®?
• Terápia? Csodaszer? (nem, nem az)
• Miből tudhatom, hogy egy veszteségem feldolgozatlan?
• Egyáltalán, mi a feldolgozás?
• Ha nem halt meg senkim, akkor hogyan, miben segíthet a
Gyászfeldolgozás Módszer®?
• Mi történik a csoportban vagy az egyéni programban?
• Hogyan lehet megismerni, hol lehet megtanulni?
Ezekre és számos más, gyásszal, veszteséggel kapcsolatos kérdésedre, dilemmádra keressük a választ díjmentes, élő előadásomban, és az azt követő beszélgetésben.
Hozd bátran a kérdéseidet!
Kérlek, hogy itt REGISZTRÁLJ:
https://forms.gle/Tf5EikuxGakWXxgBA
Szeretettel és nyitott szívvel várok minden érdeklődőt.
Mlinárik Andrea
mentálhigiénés szakember, Haladó Gyászfeldolgozás Módszer® specialista
#gyászfeldolgozásmódszer
Kérdések és válaszok INGYENES ÉLŐ ONLINE előadás és beszélgetés
okt 2 @ 18:30 du. – 20:00 du.
Gyászfeldolgozás Módszer® – Kérdések és válaszok
• Mi a GYÁSZFELDOLGOZÁS MÓDSZER®?
• Terápia? Csodaszer? (nem, nem az)
• Miből tudhatom, hogy egy veszteségem feldolgozatlan?
• Egyáltalán, mi a feldolgozás?
• Ha nem halt meg senkim, akkor hogyan, miben segíthet a Gyászfeldolgozás Módszer®?
• Mi történik a csoportban vagy az egyéni programban?
• Hogyan lehet megismerni, hol lehet megtanulni?
Ezekre és számos más, gyásszal, veszteséggel kapcsolatos kérdésedre, dilemmádra keressük a választ díjmentes, élő előadásomban, és az azt követő beszélgetésben.
Hozd bátran a kérdéseidet!
Kérlek, hogy itt REGISZTRÁLJ:
https://forms.gle/Tf5EikuxGakWXxgBA
Szeretettel és nyitott szívvel várok minden érdeklődőt.
Mlinárik Andrea
mentálhigiénés szakember, Haladó Gyászfeldolgozás Módszer® specialista
#gyászfeldolgozásmódszer
okt
4
sze
Specialista képzés – ONLINE – BETELT
okt 4 – okt 7 egész nap

A Specialista képzést azoknak ajánljuk, akik olyan személyes és szakmai életszakaszban vannak, hogy készen állnak a képzés elvégzése után a gyászolók segítésére.

A képzés civil foglalkozástól függetlenül bárki számára elvégezhető, szeretettel várunk mindenkit, aki segíteni kíván a feldolgozatlan gyásztól szenvedőknek.

Tréninget vezeti: Dr. Sarungi Emőke, tréner
akadályoztatás esetén helyettesítő tréner: Graf Orsolya, tréner

A képzés időtartama 4 teljes nap.

A képzés során a jelentkezők a Gyógyulás a gyászból kézikönyv elolvasása után megtanulják a természetes gyász jellemzőit, a feldolgozatlan gyász jeleit, valamint a Gyászfeldolgozás Módszer® működését és részletes használatát.

A képzés részeként a résztvevők a Gyászfeldolgozás Módszer® cselekvésprogramját önmaguk is végig csináljak, ezzel is saját tapasztalatot nyerve a Módszer hatékonyságáról.

A képzés tartalmazza:
– Sajátélmény feldolgozás
– Specialista tudásanyag elsajátítás
– Specialista tevékenységhez szükséges nyomtatott támogató anyag
– Specialista tevékenység elindításához szükséges alapvető tájékoztató kiadványok (szórólap, névjegy-sablon)
– Kedvezményes marketingkommunikációs tréninget
– Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista oklevelet

A képzést követően a Specialisták az Egyesült Államokban levő Grief Recovery Institute honlapján bejegyzett Specialistaként a képzést elvégző hozzáfér az eredeti angol nyelvű anyagokhoz, valamint egyedi hozzáférést kap a Gyászfeldolgozás Módszer® Magyarország Specialista Központ belső támogató rendszeréhez.

Részletes tájékoztató az alábbi e-mail címen kérhető: iroda@gyaszfeldolgozasmodszer.hu

8 hetes GYÁSZFELDOLGOZÁS MÓDSZER támogató csoport
okt 4 @ 18:30 du. – nov 22 @ 20:30 du.
A Gyászfeldolgozás Módszer© egy jól bevált és kutatásokkal igazolt, hatékony cselekvésprogram azok számára, akik szeretnék új információval megközelíteni érzelmi veszteségeiket ***(válás, szakítás, haláleset, munkahely elvesztése, bizalomvesztés, költözés, gyermekek kirepülése,betegség,egészségi állapot jelentős megváltozása, etc.)*** és kipróbálni, megtanulni egy új eszközt a veszteségek feldolgozására.
Szeretnének valóban gyógyulni – az érzelmi kötődéssel bíró kapcsolataink elvesztését vagy életünk jelentős VÁLTOZÁSait, fordulatait minden esetben követő – GYÁSZból.
A Módszer kidolgozását az a tapasztalat hívta életre, hogy azok az ismeretek és tanácsok, amelyeket napjainkban a gyászról és annak feldolgozásáról tudunk, nem segítenek az érzelmi megkönnyebbülésben.
A meghallgatott JÓTANÁCSOK és az ELTELT IDŐ sem hozza meg a remélt eredményt. Hiába dolgozunk sokat, foglaljuk el magunkat, keressük az örömöket, élményeket, mindezek csak időszakos fájdalomcsillapítóként hoznak enyhülést.
A 8 alkalmas csoportos program során, érzelmileg biztonságos és szeretetteljes környezetben, a Gyógyulás a gyászból c. kézikönyv programján végighaladva felderítjük saját veszteségeinket, amelyek negatívan befolyásolják mai életünket, majd egy elveszített személlyel való kapcsolaton keresztül elvégezzük azokat a GYAKORLATOKAT, amelyek lehetővé teszik veszteségeink körüli érzelmeink feldolgozását.
Az így elsajátított Módszer EGÉSZ ÉLETÜNKBEN segítségünkre lehet, hogy az elkerülhetetlen veszteségeinket feldolgozzuk.
A csoport tagjai SZERDA esténként találkoznak 8 héten át Budapesten, Újlipótvárosban.
Első alkalom: 2023. Október 04.18:30-20:30
Záró találkozás: NOVEMBER 22.
A csoport létszáma minimum 4, maximum 10 fő.
Az első két alkalommal lehet a csoporthoz csatlakozni, utána a csoport zárttá válik.
A Gyászfeldolgozás Módszer©-ről a https://gyaszfeldolgozasmodszer.hu/ oldalon lehet bővebben tájékozódni.
A teljes, 8 alkalmas program részvételi díja 15 000 Ft/alkalom, összesen 120 ezer Ft.
PEDAGÓGUSOK írjanak nekem, hogy megbeszélhessük, hogyan tehető könnyebbé az ő részvételük.
Megbeszélés szerint lehetőség van részletekben is kiegyenlíteni a részvételi díjat.
John W. James, Russell Friedman: Gyógyulás a gyászból c. könyvét mindenki megkapja az első alkalommal.
A részvételt egy rövid, telefonos vagy Zoomos KONZULTÁCIÓ előzi meg.
JELENTKEZNI az alábbi form kitöltésével lehet:
https://forms.gle/W6xaZFFYcj3PUYnC7
Bármilyen további kérdéssel az
info@valtsunkszot.hu-n és a
+36202303009 számon várom szeretettel a megkeresést.
Mlinárik Andrea
Gyászfeldolgozás Módszer© Specialista, mentálhigiénés szakember