Calendar

aug
12
sze
8 hetes Gyászfeldolgozás Módszer támogató csoport @ Szeged
aug 12 @ 5:00 du. – okt 14 @ 6:30 du.
A 8 hét alatt támogatom a veszteséget megélő csoporttagokat, amely során a Gyászfeldolgozás Módszerét alkalmazzuk.
A csoport tagjai biztonságos környezetben, szakember vezetésével nézhetnek szembe félelmeikkel, fájdalmaikkal.A csoport támogató hatása az egyik legerősebb gyógyító erő. Sokan azt gondolják, csak felerősödik a szomorúság, de éppen ellenkezőleg, a sorstársak között enyhül a fájdalom. A csoportban kialakuló bizalom, együttérzés, megértés légkörében nyíltan lehet beszélni az érzelmekről, az új élethelyzet nehézségeiről és mintákat lehet kapni arra nézve, hogyan lehet megküzdeni a gyász fájdalmával.

A Gyászfeldolgozás Módszer® egy jól bevált cselekvésprogram azok számára, akik szeretnék új információval megközelítve érzelmi veszteségeiket, megtanulni egy új módszert a veszteségek feldolgozására és valóban kigyógyulni a gyászból. Mi – specialisták – úgy gondoljuk, hogy minden veszteség egyéni, minden gyász egyedi, mert minden ember más és minden emberi kapcsolat egyedi.
A gyász lehet egy olyan érzés, amikor NYÚJTANÁD A KEZED VALAKI FELÉ, AKI MINDIG OTT VOLT, AMIKOR SZÜKSÉGED VOLT RÁ, CSAKHOGY RÁDÖBBENJ, HOGY MOST MÁR NINCS OTT TÖBBÉ”. De az az érzés is lehet, amikor “NYÚJTANÁD A KEZED VALAKI FELÉ, AKIT SOHA NEM ÉRTÉL EL IGAZÁN, CSAKHOGY RÁDÖBBENJ, HOGY TÖBBÉ MÁR SOHA NEM IS FOGOD”. A gyász az az érzés is lehet, amikor “TELJES SZÍVÜNKBŐL VÁRTUNK VALAKIT, AKIT SOHA NEM TARTHATUNK A KARJAINKBAN ÉS SOHA NEM FOGUNK MEGISMERNI”.

Az induló csoport – mint az eddigiek is – az első két alkalommal nyitott, a harmadik alkalomtól zárttá válik. Első alkalommal 2020. augusztus 12-én, szerdán, 17:00 órakor találkozunk, az utolsó találkozó időpontja – várhatóan – 2020. szeptember 30-a.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a következő mail címen tehet/tehetsz meg: face.to.face.szeged@gmail.com.
A regisztrációt követően visszaigazolást és további részleteket küldök meg.
Helyszín: 6723 Szeged, József Attila sgt. 74. II. üzlet,
Tel.: 30 635 6589

Ha barátaid, ismerőseid között van akinek segíthetsz ezzel az információval, tudasd vele a programot, oszd meg a bejegyzést !

dr. Szilágyi Ágnes
Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista,
mediátor, párkapcsolati coach

 

 

 

aug
28
pén
Díjmentes tájékoztató előadás és levélolvasás @ Online esemény
aug 28 @ 3:00 du. – 5:00 du.

Díjmentes tájékoztató előadás és levélolvasás online

A veszteségeink feldolgozása a gyász lelki folyamata során zajlik. Ezt a gyászmunkát nagyon sok tényező meg tudja zavarni. Ilyenek például a téves ismereteink a gyászról vagy olyan sztereotípiáink, amelyeket az életünk során tanítottak nekünk.
A díjmentes tájékoztató során dr. Sarungi Emőke Gyászfeldolgozás Módszer Tréner nyújt ismereteket a gyász valódi jellemzőiről, a feldolgozatlan, egymásra halmozódó veszteségélményeinkből adódó veszélyekre. Az előadás részeként elmondja, hogy a Gyászfeldolgozás Módszer hogyan tud segíteni a veszteségeink feldolgozásában.

Az előadást azoknak is ajánljuk, akik maguk élnek feldolgozatlan veszteségekkel, és azoknak is, akik szeretteiken szeretnének segíteni.

15:00 -16:00-ig dr. Sarungi Emőke tart tájékoztató előadást
16:00 – 17:00-ig a korábbi résztvevőket várjuk levélolvasásra

Előzetes regisztráció szükséges: iroda@gyaszfeldolgozasmodszer.hu

Sze
11
pén
2 napos veszteség- és gyászfeldolgozás csoport – néhány szabad hely @ Szeged
Sze 11 @ 8:30 de. – Sze 12 @ 6:00 du.

dr. Sarungi Emőke 2 napos Gyászfeldolgozás Módszer Specialista gyász- és veszteségfeldolgozás csoportot indít Szegeden. A  csoport tagjai két teljes napon át dolgoznak együtt azon, hogy elsajátítsák a Gyászfeldolgozás Módszer önsegítő cselekvésprogramját. A 2 nap alatt a gyászoló megismerkedik a gyász jellemzőivel, azokkal a belénk ivódott sztereotípiákkal, melyek miatt nehezen tudjuk feldolgozni veszteségeinket, azokat az átmeneti energiafelszabadítókat, melyeket hiába használunk a gyász enyhítésére, és azokat a jeleket, melyek arra utalnak, hogy feldolgozatlan veszteséggel éljük az életünket.

Minden gyász egyedi, mivel mindenki egyedi. A csoportos program alatt elkészítjük saját veszteségdiagramunkat, és egy elveszített személlyel elkészítjük első kapcsolatdiagramunkat és beteljesítő levelünket. Az így elsajátított Módszer egész életünkben segítségünkre lehet, hogy az elkerülhetetlen veszteségeinket feldolgozzuk. A csoportos forma segíti, hogy a gyászoló érzelmi izolációja feloldódjon. A csoport tagjai titoktartással olyan bizalmi légkört teremtenek meg, melyben a gyászoló veszteségélményeinek feldolgozása kilép a magányosságból. Egymás megismerése, és mások gyászával való együttérzés a lelki megnyílásban és a gyászoló saját kapcsolatainak őszinte megélésében is segít.

JELENTKEZNI az alábbi e-mail címen lehet: iroda@gyaszfeldolgozasmodszer.hu

okt
13
ked
Gyászfeldolgozás Módszer Specialista képzés – 2020. október – betelt @ Budapest
okt 13 @ 8:30 de. – okt 16 @ 6:00 du.

A nagy országos érdeklődésre tekintettel dr. Sarungi Emőke tréner a 2020. októberi budapesti Specialista képzésére az ország minden részéről várja mindazokat, akik segíteni szeretnének gyászoló embertársainkon.

A Specialisták a képzés során önmagukon is elvégzik a Gyászfeldolgozás Módszer programját, és a hétköznapokból történő kiszakadás segíti az elmélyülést a képzés ideje alatt. A 4 napos tréning folyamatos jelenlétet igényel, és a tréning csoportjának tagjai a tapasztaltok szerint új barátságokat, szakmai kapcsolatokat építenek ki, melyekkel akár az ország egész terültén tudják egymást segíteni.

A képzés civil foglalkozástól függetlenül bárki számára elvégezhető, szeretettel várunk mindenkit, aki segíteni kíván a feldolgozatlan gyásztól szenvedőknek.