Mikor:
2024.02.24 @ 10:00 de. – 12:00 du.
2024-02-24T10:00:00+01:00
2024-02-24T12:00:00+01:00
Hol:
Szeged
József Attila sgrt. 74
6723 Magyarország
A csoportos gyász- és veszteségfeldolgozás lehetőséget teremt a résztvevőknek arra, hogy megoszthassák érzéseiket és tapasztalataikat olyan emberekkel, akik hasonlóan veszteségeket éltek meg. Ez a megtapasztalás segíthet az elszigeteltség érzésének csökkentésében és az összetartozás érzésének erősítésében.
A csoportban való részvétel lehetőséget teremt arra, hogy a csoport tagjai kifejezzék és feldolgozzák az elhunyt személy vagy más veszteség iránti szomorúságukat, amely hozzájárulhat a gyász folyamatának egészséges lezárásához. Mindeközben gyakran azt is tapasztalják, hogy a másokkal való együttlét, az értő figyelem gyakorlása során nő az empátia és megértés szintje, ami segít az érzelmi sebek gyógyulásában.
Az esemény alkalmain való részvétel során a csoport tagjai új, hatékonyabb eszközt sajátíthatnak el a veszteségük feldolgozására, és ezáltal támogatást kapnak az életük újraépítéséhez.
A csoportos gyászfeldolgozás során a résztvevők visszanyerhetik szép emlékeiket, az elvesztett személy iránti szeretetüket, a megváltozott élethelyzeteik, -státuszuk megélése során anélkül, hogy bűntudatot vagy lelkiismeret-furdalást éreznének. A megélt folyamat támogatja a belső békét és elősegítheti a lelki egészség javulását.
A 8 hét alatt támogatom a veszteséget megélő csoporttagokat, amely során mindvégig a Gyászfeldolgozás Módszer®-ét alkalmazzuk, amely nem terápia!
A csoport tagjai hetente, szombatonként, 8 alkalommal találkoznak.
Az első alkalom időpontja: 2024. február 24. (szombat) 10:00-12:00 óra. Az utolsó alkalom: 2024. április 13. napon lesz.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a következő mail címen tehetsz meg:
face.to.face.szeged@gmail.com
(vagy a tel: 30 635 6589 számon).
A regisztrációt követően visszaigazolást és további részleteket küldök meg.
dr. Szilágyi Ágnes
Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista, mediátor, coach, mentálhigiénés konzulens
#közösség #fellowship #gyász #csoport #feldolgozás #veszteség #cselekvésprogram #módszer #halál #válás #kisállat #bizalomvesztés #esemény #támogatás #kísérés #folyamat #tévhitek #információ #együtt #közösen #gyógyulás #érzelmek #érzés #kommunikáció #nemvagyegyedül #izoláció #magány #egyediség #tanulás #bevált #szomorúság #sorstárs #biztonság #remény