A feldolgozatlan veszteség életre szólóan befolyásolja a személyiséget, a veszteség okától függetlenül (például: haláleset, válás/szakítás, bizalomvesztés, magzat elvesztése, vetélés, abortusz, munkahely elvesztése, egészségi állapot tartós megváltozása, nehéz, bántalmazó kapcsolat számunkra fontos személlyel, álom, remény elvesztése stb.). Érzelmi veszteségeink feldolgozását, azaz a gyászt, csupán az idő múlása nem oldja fel, csak is azok a döntések és egyéni cselekvések, amelyeket a gyász időszaka alatt hozunk meg és teszünk önmagunkért. A 8 HetesGyászfeldolgozás Módszer® olyan önsegítő, kutatások által igazolt hatékony cselekvésprogram, amelynek elvégzése során életre szóló tudást kapunk múltbéli és elkövetkező veszteségeink feldolgozásához.

A 8 alkalmas csoportos támogató program keretein belül, érzelmileg biztonságos és szeretetteljes környezetben igyekszünk feldolgozni veszteségeinket. A csoportalkalmakra Topolyán 2023. október 2-ától hétfő esténként 18 órától kerülne sor a Topolya Község Múzeuma épületében. Minden támogató program alkalmanként kb. 1,5-2 órát venne igénybe, legfeljebb 8 fő részvételével. A jelentkezés regisztrációhoz kötött. A cselekvésprogram elkezdése előtt a résztvevők egy előzetes konzultáción vesznek részt a cselekvésprogram vezetőjével.

Helyszín: Topolya Község Múzeuma
Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 26.
Tréning kezdésének időpontja: 2023. október 2., 18 óra
Tréning lezárásának várható időpontja: 2023. november 20.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségek egyikén lehet: +381(0)24-672-110; vm4k@vm4k.org.rs, vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben!