Mikor:
január 12, 2019 @ 10:00 de. – 11:30 de.
2019-01-12T10:00:00+01:00
2019-01-12T11:30:00+01:00
Hol:
Szeged
Szeged
József Attila sgrt. 74
6723 Magyarország
Költség:
Ingyenes
Kontakt személy:
dr. Szilágyi Ágnes
+30-30-635-6589

dr. Szilágyi Ágnes Gyászfeldolgozás Módszer Specialista előadást tart a gyászról, a feldolgozatlan veszteségekről és a módszerről. Szeretettel ajánljuk mindenkinek akik akut veszteséggel élnek, akik régóta hordozott veszteségtehertől szabadulnának meg, azoknak, akik munkájuk során gyakran találkoznak veszteséggel élőkkel, és azoknak is, akik gyászolók közelében élnek, és szeretnének egy hatékony segítséget megismerni.

Gyászban lenni, azt viselni, az egyik legnehezebb élethelyzet. A gyászoló sokszor elszigetelődik, magára marad a veszteség nyomán keletkező gondolataival, érzéseivel, bizonytalanságával. Ebben a helyzetben támogatást jelenthet a beszélgetés, a megosztás, a sorstársi közösség megtartó ereje, empátiája, amely a tapasztalatok szerint segíti a veszteség feldolgozását és a továbblépést.

És ne felejtsük!
A gyász nemcsak halál esetén, hanem közel 40 élethelyzet (pl.
válás, nyugdíjba vonulás, költözés, üres fészek …) során a veszteségre adott természetes és normális emberi reakció.

Haláleset, válás és akármilyen más kapcsolat megszűnése mindig magában foglalja a jövőre vonatkozó reményeink, terveink és álmaink egy részének halálát is. Ilyenkor természetes, hogy automatikusan végig gondoljuk a múltat, mindazt ami megtörtént vagy nem történt meg. Amit kimondtunk és nem mondtunk ki. Felfedezünk rengeteg dolgot, amit szeretnénk, ha másként történt volna. Amiket szeretnénk, ha a másik mondott volna, esetleg mi magunk mondtunk vagy tettünk volna.

Megértő figyelemmel és szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

dr. Szilágyi Ágnes
Gyászfeldolgozás Módszer(R) Specialista,
mediátor, párkapcsolati coach

A részvétel ingyenes, azonban kérem, hogy megjelenési szándékáról az alábbi elérhetőségeken értesítsen. Előre is köszönöm!
(Tel: 30 635 6589; mail: face.to.face.szeged@gmail.com)

A tájékoztató mindenki számára ingyenes.

A Gyászfeldolgozás Módszerről bővebben ITT olvashat.