Mikor:
2024.03.06 @ 18:00 du. – 20:00 du.
2024-03-06T18:00:00+01:00
2024-03-06T20:00:00+01:00
Hol:
Budapest
Rákóczi út 65
1081 Magyarország
A program lehetőséget ad arra, hogy egy régebben vagy a közelmúltban elszenvedett veszteséged feldolgozd, enyhüljön fájdalmad, megkönnyebbülj, és akár örömmel tudj gondolni a múlt történéseire. Veszteséged lehet szakítás, válás, haláleset, baráti kapcsolat megszakadása, bármi, amikor életed visszavonhatatlanul megváltozott, egy érzelmi kötődésed megszűnt.
A csoportos programban a sorstársak jelenléte enyhíti az érzelmi elszigeteltségedet, amibe esetleg gyászfolyamatod miatt belekerültél. Minden gyász egyedi, mert minden ember és minden kapcsolat egyedi, mégis, gyógyító lehet meghallgatni mások megéléseit, megtapasztalhatod a csoport megtartó erejét.
Természetesen a biztonságról, a bizalom megszületéséről a csoportvezető Specialista gondoskodik, a titoktartás és egyéb szabályok segítségével. Megmutatjuk, milyen hiedelmek és viselkedések akadályozzák, hogy egy gyászoló fel tudja dolgozni veszteségét, és mit lehet tenni ehelyett. Szó lesz arról, hogyan mélyítik a sebeinket a körülöttünk élőktől jövő üzenetek, hogyan befolyásolják a kapcsolatainkat és életünk alakulását fel nem dolgozott gyászfolyamataink. Beszélünk arról, hogyan hatnak ránk be nem fejezett párbeszédeink elhunyt szeretteinkkel.
Miután megértettük, miért NEM használt az, amit eddig tettünk, belevágunk a Gyászfeldolgozás Módszer® cselekvésprogram második részébe – saját veszteségeink és elveszített kapcsolatunk feldolgozásába.
A leírtakból talán érthető, hogy a csoport résztvevőitől elköteleződést kérek, hiszen egyikünk se szeretné, ha a támogató, bizalmi légkört már megteremtett csoportból hiányozna valaki, vagy új arcokkal kellene találkoznia.
A program indulása előtt minden jelentkezővel lefolytatok egy telefonos vagy online beszélgetést, ahol egyrészt minden kérdésedet felteheted, kétségeidet, kéréseidet elmondhatod, én pedig kicsit kérdezlek rólad, a veszteségedről, amit fel akarsz dolgozni, és mindent elmondok a programmal kapcsolatban.
Technikai részletek:
Időpontok: március 6, 13, 20, 27, április 3, 10, 17, 24 – szerda esték, 18.00 órától 20 óráig
Részvételi díj: 80.000 Ft / 8 alkalom, teljesen vagy két egyenlő részletben előre fizetve
Helyszín: Restore Revive Budapest
Bármilyen kérdésed merülne fel, mielőtt jelentkezel, írj vagy hívj fel:
Bozsár Gabi
g.bozsar@gmail.com
+36 30 4127847