Mikor:
december 22, 2021 @ 6:30 du. – 8:00 du.
2021-12-22T18:30:00+01:00
2021-12-22T20:00:00+01:00
Kontakt személy:
Kiss Kinga Polett
INGYENES ONLINE előadás és beszélgetés a gyászról, a veszteségeinkről és a feldolgozásukat segítő módszerről.
„Azt megtanultuk, hogyan szerezzünk meg valamit, de azt nem, vajon mit tegyünk, ha elveszítjük azt…’ (J.W James – R.Friedmann)
Közeleg a karácsony és szeretteink hiánya ilyenkor felerősíti az emlékeket, a fájdalmat, hogy már nincsenek mellettünk.
Azonban nem csak egy szerettünk elvesztése, hanem az életünk során számtalan veszteség érhet minket, melyek közül vannak olyanok, amiket könnyen feldolgozunk, mások pedig évekre, vagy egy egész életre nyomot hagynak bennünk. Próbáljuk őket elfeledni, azt gondoljuk, hogy az idő majd megoldja és a környezetünk el is lát minket megannyi hasznos tanáccsal hogyan felejtsünk, mégis maradnak feldolgozatlan emlékek.
Az előadás a gyászról, veszteségről és arról az önsegítő módszerről fog szólni, melyben én teljes szívvel vagyok jelen és segítem Önt a feldolgozásban.
Ajánlom mindazoknak a programot, akik:
– valamilyen veszteséget éltek meg az életük során és úgy érzik az feldolgozatlan,
– szeretnének segíteni olyan személynek, aki hasonló folyamaton megy keresztül,
– olyan vezetőknek, HR-es kollégáknak, akik a munkájuk során sokszor találkoznak veszteséggel, veszteséget megélő kollégákkal,
– mindazoknak, akik szeretnének tenni a saját boldogulásukért.
Az előadás témájáról bővebben itt olvashat:
https://kingapolettcoach.hu
Az előadás ONLINE történik, ami előtt e-mailben küldöm meg minden érdeklődő számára a belépéshez szükséges Zoom linket. Kérek minden résztvevőt, hogy az előadás előtt ellenőrizze, hogy a technikai feltételek adottak-e a részvételhez: kamera, mikrofon, megfelelő internet kapcsolat, ha szükséges headset.
Maximális létszám 15 fő, a részvétel regisztrációhoz kötött, kérem csak az regisztráljon, aki részt szeretne és tud venni a programon. Amennyiben regisztrációt követően derül ki, hogy mégsem tud részt venni, azt kérem jelezze felém, hogy a várólistán lévő más érdeklődő részt tudjon venni.
Az előzetes regisztrációt az előadás idppontját megjelölve, kérem emailben jelezni az alábbi email címen:
kingapolett@gmail.com
Várom szeretettel:
Kiss Kinga Polett
Tréner, Coach, Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista