Mikor:
október 28, 2021 @ 6:30 du. – 8:00 du.
2021-10-28T18:30:00+02:00
2021-10-28T20:00:00+02:00
Kontakt személy:
Kiss Kinga Polett

Közeleg a Halottak napja. Kedves gyászoló, gyászolóhoz tartozó!

Mindig fáj, de ilyenkor picit jobban. Nem azért, mert ezen a napon jobban hiányzik, de most megengedhetem magamnak, hogy előtörjön a fájdalom, mert ezen a napon a környezetünk is elfogadja, ilyenkor szabad szomorúnak lenni, ilyenkor szabad sírni. Máskor inkább takargatjuk a könnyeinket, mert nem akarjuk a környezetünket terhelni a veszteségünkkel, vagy ők nem akarják már látni a könnyeinket.

Ha úgy érzi, hogy a szíve darabokra tört a szerette elvesztésekor és még mindig sajog a szíve, vagy ha azt látja, hogy egy kedves hozzátartozójának tört össze a szíve, akkor ez az előadás Önnek szól.

Beszélgetünk a gyászról, a veszteségekről és arról a módszerről, amivel segíteni tudom a régóta Önben élő veszteség feldolgozásában.

„Azt megtanultuk, hogyan szerezzünk meg valamit, de azt nem, vajon mit tegyünk, ha elveszítjük azt…’ (J.W James – R.Friedmann)

Számtalan veszteség érhet minket az életünk során, melyek közül vannak olyanok, amiket könnyen feldolgozunk, mások pedig évekre, vagy egy egész életre nyomot hagynak bennünk. Próbáljuk őket elfeledni, azt gondoljuk, hogy az idő majd megoldja és a környezetünk el is lát minket megannyi hasznos tanáccsal hogyan felejtsünk, mégis maradnak feldolgozatlan emlékek.

Az előadás a gyászról, veszteségről és arról az önsegítő módszerről fog szólni, melyben én teljes szívvel vagyok jelen és segítem Önt a feldolgozásban.

Ajánlom mindazoknak a programot, akik:

valamilyen veszteséget éltek meg az életük során és úgy érzik az feldolgozatlan,
szeretnének segíteni olyan személynek, aki hasonló folyamaton megy keresztül,
olyan vezetőknek, HR-es kollégáknak, akik a munkájuk során sokszor találkoznak veszteséggel, veszteséget megélő kollégákkal,
mindazoknak, akik szeretnének tenni a saját boldogulásukért.
Az előadás témájáról bővebben itt olvashat:

Az előadás ONLINE történik, ami előtt e-mailben küldöm meg minden érdeklődő számára a belépéshez szükséges Zoom linket. Kérek minden résztvevőt, hogy az előadás előtt ellenőrizze, hogy a technikai feltételek adottak-e a részvételhez: kamera, mikrofon, megfelelő internet kapcsolat, ha szükséges headset. Maximális létszám 15 fő, a részvétel regisztrációhoz kötött, kérem csak az regisztráljon, aki részt szeretne és tud venni a programon. Amennyiben regisztrációt követően derül ki, hogy mégsem tud részt venni, azt kérem jelezze felém, hogy a várólistán lévő más érdeklődő részt tudjon venni.

Az előzetes regisztrációt kérem emailben jelezni az alábbi email címen:
kingapolett@gmail.com

Várlak szeretettel:
Kiss Kinga Polett
Tréner, Coach, Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista

https://www.facebook.com/events/270610444951375