Díjmentes, online tájékoztató előadás és beszélgetés VESZTESÉGRŐL, GYÁSZRÓL és a feldolgozást segítő Gyászfeldolgozás Módszerről®
💔 Érezted már valaha, hogy összetört a szíved? Ha igen, akkor biztosan átéltél már veszteséget akár egy szeretted halála, párkapcsolati szakítás, válás, kedves házi állatod elvesztése vagy akár egy költözés során.
? Vajon tudtad-e, hogy érzelmi kötődéssel bíró kapcsolataink elvesztését vagy ÉLETÜNK JELENTŐS FORDULATAIT minden esetben GYÁSZfolyamat követi.
A néha ijesztő, a hullámvasút hegyvölgyeihez hasonlóan váltakozó érzelmi állapotok, az alvászavarok, az idővel nem enyhülő fájdalom elbizonytalanít, ami érzelmi izolációhoz, a jövőtől való félelemhez, végül számos fizikai és pszichés betegséghez vezethet.
A feldolgozatlan veszteségélmény, az őszintén végig nem élt és ki nem adott gyász belső feszültsége az élő kapcsolatokat is rombolja, és generációkon átörökíthető.
▼Mi is a gyász? Milyen tévhitek kapcsolódnak hozzá?
▼Gyászolhatok-e a akkor is, ha nem halt meg senkim?
▼Az idő tényleg mindent megold?
▼Válás, szakítás, költözés,nyugdíjazás, gyerekszületés, házasságkötés, munkahely elvesztése, Mi a közös bennük?
▼Honnan lehet tudni, hogy a veszteségünk feldolgozatlan?
▼Miben és hogyan tud segíteni a Gyászfeldolgozás Módszer®, melynek hatékonyságát tudományos kutatások is megerősítik?
Ezekre és számos más, VESZTESÉGEINKKEL, a GYÁSSZAL kapcsolatos kérdésedre, dilemmádra keressük a választ díjmentes, élő előadásomból, és az azt követő beszélgetésből.
Bővebben a feldolgozást segítő Gyászfeldolgozás Módszer® Programról https://gyaszfeldolgozasmodszer.hu/
Mlinárik Andrea
mentálhigiénés szakember, Gyászfeldolgozás Módszer® specialista
#gyászfeldolgozásmódszer