Mikor:
május 2, 2021 @ 5:00 du. – 6:30 du.
2021-05-02T17:00:00+02:00
2021-05-02T18:30:00+02:00
Hol:
Online esemény
Költség:
Ingyenes
Kontakt személy:
Daniné Biró Éva
“Ugye ez csak egy rossz álom, amiből majd felébredünk?”
Bármely életkorban fájdalmas elveszíteni egy Édesanyát. Ám Édesanya nélkül nőni fel, csak az tudja milyen, aki sosem ismerhette, vagy gyermekkorában élte át, ezt az egész életét meghatározó veszteséget.
Anyák napján még inkább felerősödhet az Édesanya (Nagymama, Keresztanya) hiánya miatt érzett gyász. A gyászfolyamatról és a Gyászfeldolgozás Módszerről® lesz Online tájékoztató előadás és beszélgetés május első vasárnapján.
Emlékezzünk ezen a napon ne csak azokra, akiket elérhetünk egy szál virággal, egy kedves szóval, ölelésünkkel, hanem azokra is, akiket el nem múló szeretetünk ér csak el, vagy éppen a hiányukat jelző űr a szívünkben.
Várom azokat, akik sohasem ismerhették, vagy elveszítették Édesanyjukat, és ennek a fájdalma még mindig ott van a szívükben, s keresik a megoldás, a feldolgozás útját.
Várom azokat – akik bár szerették volna, de bármilyen okból -, sohasem élhették át az Édesanyai örömöket, s ezen beteljesületlen reményük, álmuk gátolja őket abban, hogy boldog életet élhessenek.
Ajánlom az előadást gyászoló, de már felnőtt gyermekeknek, azoknak – akik akár ismerték, akár nem – Édesanyjukat.
Ajánlom az előadást azoknak, akik szerettek volna Édesanyává válni, és azoknak a hozzátartozóknak is, akik Szeretteiknek kívánnak hatékony segítséget nyújtani, s többet megtudni az önsegítő Gyászfeldolgozás Módszerről®.
A gyász nem csak halálesethez köthető lelki folyamat. Életünk közel 40-féle jelentős eseménye indíthatja el bennünk ezt a folyamatot. Ilyen az Édesanyává válás reményének, álmának szerte foszlása is.
A Gyászfeldolgozás Módszer® hatékonysága kutatások által igazolt, sok ezer gyászolónak nyújtva segítséget szerte a világon önsegítő cselekvésprogramjával.
Az ingyenes online előadást és beszélgetést ZOOM (zoom.us) alkalmazáson keresztül élőben tartom a résztvevőknek.
Az előadást megelőzően e-mailben fogom küldeni a zoom linket, ahol a regisztrálók beléphetnek a beszélgetésbe.
Technikai feltételek a résztvevők számára: kamera, mikrofon megléte.
Ha a Zoom alkalmazást, ami szintén ingyenes, előre le szeretné tölteni a gépére, akkor ide kattintson:
Egy előadásra legfeljebb 10 fő jelentkezését tudom fogadni. Az esetleges lemondást ezért kérem jelezzék, így más érdeklődő is részt tud venni. Illetve kérem, hogy csak az regisztráljon, aki valóban, nagy valószínűséggel el is tud jönni, ezzel is elkerülve, hogy üres helyek maradnak. Köszönöm.
Előzetes REGISZTRÁCIÓ az alábbi e-mail címen lehetséges:
daninebiroeva@gmail.com
Szeretettel várom: Daniné Biró Éva
Református kórházlelkész, Mentálhigiénés szakember, Haladó Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista
Adjunk törődést egymásnak, osszuk meg az eseményt!