„… mert azt megtanultuk, hogyan szerezzünk meg valamit, de azt nem, vajon mit tegyünk, ha elveszítjük azt…”
(J. W. James-R. Friedman)
Április 16-án kezdünk, és a Gyógyulás a gyászból kézikönyv programján végighaladva, segítem a csoport részvevőit, hogy beazonosítsák feldolgozatlan veszteségeiket és a program feladatainak elvégzésével megismerjék a feldolgozás élményét és egy élethosszig tartó eszközt kapjanak a veszteségeik feldolgozásához.
A Gyászfeldolgozás Módszer© egy kutatásokkal igazolt, világszerte használt, hatékony CSELEKVÉSprogram azok számára, akik szeretnék új információval megközelíteni érzelmi veszteségeiket ***(válás, szakítás, haláleset, munkahely elvesztése, bizalomvesztés, költözés, gyermekek kirepülése,betegség,egészségi állapot jelentős megváltozása, etc.)*** és kipróbálni, megtanulni egy ÚJ, CSELEKVŐ ESZKÖZT veszteségeIk feldolgozására.
Szeretnének valóban gyógyulni – az érzelmi kötődéssel bíró kapcsolataink elvesztését vagy életünk jelentős VÁLTOZÁSait, fordulatait minden esetben követő – GYÁSZból.
A Módszer kidolgozását az a tapasztalat hívta életre, hogy azok az ismeretek és tanácsok, amelyeket napjainkban a gyászról és annak feldolgozásáról tudunk, nem segítenek az érzelmi megkönnyebbülésben.
A meghallgatott JÓTANÁCSOK és az ELTELT IDŐ sem hozza meg a remélt eredményt. Hiába dolgozunk sokat, foglaljuk el magunkat, keressük az örömöket, élményeket, mindezek csak időszakos fájdalomcsillapítóként hoznak enyhülést.
A 8 alkalmas csoportos program során, érzelmileg biztonságos és szeretetteljes környezetben, a Gyógyulás a gyászból c. kézikönyv programján végighaladva felderítjük saját veszteségeinket, amelyek negatívan befolyásolják mai életünket, majd egy elveszített személlyel való kapcsolaton keresztül elvégezzük azokat a GYAKORLATOKAT, amelyek lehetővé teszik veszteségeink körüli érzelmeink feldolgozását.
Az így elsajátított Módszer EGÉSZ ÉLETÜNKBEN segítségünkre lehet, hogy az elkerülhetetlen veszteségeinket feldolgozzuk.
A csoport tagjai HÉTFŐ esténként találkoznak 8 héten át Budapesten, Újlipótvárosban, a BAGázs Bazár közösségi térben.
Első alkalom: 2023. ÁPRILIS 16. (kivételesen kedd) 18:30-20:30
Záró találkozás JÚNIUS 3-én.
A csoport létszáma minimum 4, maximum 10 fő.
Az első két alkalommal lehet a csoporthoz csatlakozni, utána a csoport zárttá válik.
A Gyászfeldolgozás Módszer©ről a https://gyaszfeldolgozasmodszer.hu/ oldalon lehet bővebben tájékozódni.
Jelentkezés a csopotba itt:
https://forms.gle/VPyEkagrFvPLrfxq9
A részvétli díj egy részével a csoport tagjai BAGázs Közhasznú Egyesület https://bagazs.org/ esélyteremtő munkáját támogatják.
A csoportban való részvételt egy rövid, telefonos vagy Zoomos KONZULTÁCIÓ előzi meg.
Bármilyen további kérdéssel az
info@valtsunkszot.hu-n és a
+36202303009 számon várom szeretettel a megkeresést.
Mlinárik Andrea
mentálhigiénés szakember
Gyászfeldolgozás Módszer© Specialista