Sokszor hallom a szerelmeseket, házasokat úgy nyilatkozni a Valentin napról, mint egy idegen szokás, ami számukra nem jelent semmit. A házassági évfordulót elfelejtik, a közös, egymást ünneplő alkalmak formai részletei veszítenek meghittségükből: először a szülinapi torta marad el, később már a virág sem olyan fontos.

A megsebzett szív épp fordítva működik. Akit elhagytak, akitől elváltak, aki özvegyen maradt, annak ezek a napok, ezek az alkalmak különös jelentőségűvé válnak. A hiány fekete ünnepei. Marnak reggeltől estig. Ahogy közelednek, minden boldog pár látványa személyes fájdalomként tárul eléjük, és a szívük mélyén érzik, hogy ott és akkor kellett volna megtenni, elmondani, megélni azt a pillanatot. A szerelmet, a meghittséget, a másikra figyelést.

A Gyászfeldolgozás Módszer a megtört szívű embereken segít. Specialistáink megtanítják, hogy hogyan tudja valaki a saját szívét darabonként összeforrasztani azért, hogy a szerelem ne citromcsepp legyen a nyílt sebbe, hanem finom aromája az életnek.

Megosztás

Megosztom ezt az oldalt.