Mindannyian átéltünk különféle veszteségeket és az azt követő gyászt. Talán azt is tapasztaltuk már, hogy milyen nehéz megtalálni a megfelelő szavakat, milyen nehéz könnyíteni valakinek a szívén, amikor a fájdalom mardossa.

Nehézséget jelent neked is, hogy nincs eszközöd arra, hogy jól tudj támogatást nyújtani a gyászolóknak? Az USA-ban kidolgozott Grief Recovery Method magyarországi központja képzést hirdet mindazoknak, akik gyászolóknak, veszteséget (szakítást, válást, munkahely elvesztését, költözést, csalódást, stb.) átélt embereknek szeretnének segíteni a klinikai kutatással igazoltan hatékony Gyászfeldolgozás Módszer® segítségével. A képzésen a sajátélményű tapasztalás mellett a módszerhez tartozó írásos protokollt kapnak a résztvevők, amelyet interaktív, gyakorlati szemlélettel dolgoznak át együtt a trénerrel, más szakmai írásos szövegekkel együtt. A végzett Gyászfeldolgozás Módszer® Specialisták a nemzetközi oklevél mellett hivatalos felnőttképzési tanúsítványt kapnak,  élethosszig tartó díjmentes szakmai szupervízióban részesülnek, valamint egy mentoráló közösség tagjaivá válnak, és rendszeres szakmai továbbképzéseken vehetnek részt.

Ha te is kerültél már abba a helyzetbe, hogy nem tudtál mit mondani egy veszteséggel küzdő embernek, ajánljuk figyelmedbe 4 napos Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista képzéseinket az alábbi időpontokban:

Dátum: 2022. június 29-július 2. >>>> Részletek >>>> ITT

Dátum: 2022. augusztus 10-13. >>>> Részletek >>>> ITT

Dátum: 2022. november 23-26. >>>> Részletek >>>> ITT

Hatékony gyászfeldolgozás