Gyógyulás a gyászból alapítvány

A Gyógyulás a Gyászból Alapítvány jogerősen bejegyzett alapítvány, amelyet Dr. Sarungi Emőke felnőtt- és gyermekpszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos alapított. A célkitűzések közt a fő cél a Gyászfeldolgozás Módszer® minél szélesebb körben való terjesztése és Gyászfeldolgozás Módszer® Specialisták képzése Magyarországon. Ezen kívül a művészeti pszichoterápia népszerűsítése, transzkulturális projektek létrehozása, fiatal szakemberek támogatása, valamint anyagi támogatás nyújtása olyan személyek számára, akik nem tudják a pszichoterápia vagy a gyászfeldolgozás teljes díját kifizetni. Összességében a támogatandó cél a testi és lelki egészség megőrzése és visszanyerése a terápia, fejlesztés, művészetek eszközeivel. Az Alapítvány minden évben jótékonysági estet rendez Kreatív Segítők címmel, melynek bevételét a lelki egészség megőrzésének védelmére fordítja.

A kuratórium elnöke: Osváth Viola
Kuratóriumi tagok: Somogyváriné Oláh Krisztina, dr. Sarungi Emőke
Önkéntesek: Hent Cecília, Murányi Ákos, Somogyváriné Oláh Krisztina, Bangó Éva, Darabos Diána, Csányi Edit, Hornyák Simonik Noémi, Sánta Anett

Számlaszám: 14100282-24250149-01000008
Adószám: 18651357-1-06
Email: gyogyulasalapitvany@gmail.com
Honlap: 
https://gyogyulasagyaszbol.hu/

Az Alapítvány által támogatott Gyászfeldolgozás Módszer Specialistái az ország számos helyén várják a gyászolókat 7 hetes egyéni és 8/12 hetes csoportos támogató programjaikon. A csoportindulásokat megelőző díjmentes tájékoztató előadásokra Ön is elhozhatja hozzátartozóját.

Kérjük, segítsen, hogy segíthessünk!