Specialista lennék

A Specialistaképzést mindazoknak ajánljuk, akik már önmagukon is megtapasztalták a Gyászfeldolgozás Módszer hatékonyságát vagy pszichológusként, pszichiáterként dolgoznak és bővíteni szeretnék a gyászfeldolgozást segítő módszereiket.

A Specialisták képzését Magyarországon a Gyászfeldolgozás Módszer Magyarország vezetője, dr. Sarungi Emőke végzi. A képzés időtartama 4 teljes nap. A képzés során a jelentkezők a Gyógyulás a gyászból kézikönyv elolvasása után megtanulják a természetes gyász jellemzőit, a feldolgozatlan gyász jeleit, valamint a Gyászfeldolgozás Módszer működését és részletes használatát. A képzés részeként a résztvevők a Gyászfeldolgozás Módszer cselekvésprogramját önmaguk is végigcsinálják, ezzel is saját tapasztalatot nyerve a Módszer hatékonyságáról.

A képzés tartalmazza:

  • Sajátélmény feldolgozás
  • Specialista tudásanyag elsajátítás
  • Specialista tevékenységhez szükséges nyomtatott támogató anyag
  • Specialista tevékenység elindításához szükséges alapvető tájékoztató kiadványok (szórólap, névjegy-sablon)
  • Kedvezményes marketingkommunikációs tréninget
  • Gyászfeldolgozás Specialista oklevelet

A képzést követően a Specialisták az Egyesült Államokban levő Grief Recovery Institute honlapján bejegyzett Specialistaként a képzést elvégző hozzáfér az eredeti angol nyelvű anyagokhoz, valamint egyedi hozzáférést kap a Gyászfeldolgozás Módszer Magyarország Specialista Központ belső támogató rendszeréhez.

Következő Specialista képzésünkre az alábbi Kapcsolat menüben, a Specialista képzés téma megjelölésével jelentkezhet, ahol kérdéseit dr. Sarungi Emőkének is felteheti.

Nézze meg az ESEMÉNYNAPTÁRUNKBAN, hogy hol és mikor lesz legközelebb képzés!